jaeynctx Twitter Profile

jaeynctx (Jaehyun.)

You can see content shared with the @jaeynctx user's twitter tag. Statistics have been published with some analysis with the tag @jaeynctx user's. These statistics can change instantly. Analyzes we give show how much interactivity the user tag habits enter. We have analyzed and benchmarked the @jaeynctx user's tag for daily, hourly shares, sex ratings, retweet ratios, share ratings, content mentions, hashtags, favorites and retweet ratios.

Share Content

  • You can see 6 top rated shares.
  • You can also see the top 6 shares that have received retweet.
  • You can also find 6 people with the most successful interaction among the users.

@jaeynctx Twitter User's Impact on Users

@jaeynctx Twitter's Tag Rating

@jaeynctx Twitter User's Rating Statement by Gender

@jaeynctx Twitter User's Rating Retweet by Gender

@jaeynctx Twitter User's Tag Sharing Hours Statistic

@jaeynctx Twitter User's Tag Sharing Daily Statistic

jaeynctx User's Top 6 Retweet List

#1
@jaeynctx
3d Ago
RT @jaehyunbom_: 180524 M countdown Global MC - #NCT #YUTA #JAEHYUN #DOYOUNG #유타 #재현 #도영 cut 1 https://t.co/LQaiGoCq0B
0 Favorites 2222 Retweets
#2
@jaeynctx
4d Ago
RT @RPEWorld_: /TLW/ followan? rt jfb peka dn gausa mt
0 Favorites 166 Retweets
#3
@jaeynctx
4d Ago
RT @ERPETLS: [RPW] followan? new own nih. peka dn ya. jfb juga - @christianyyeo
0 Favorites 95 Retweets
#4
@jaeynctx
5d Ago
RT @ERPETLS: [Rpw] Ber frindz sini baru back rpw nih need fams/bestai rep aja foll rt aja - soojung
0 Favorites 42 Retweets
#5
@jaeynctx
3d Ago
Selamat berbuka, buka puasa, bukan buka celana
0 Favorites 0 Retweets
#6
@jaeynctx
4d Ago
@yeriyyaa Ga boleh marah marah, puasa
0 Favorites 0 Retweets

jaeynctx User's Top 6 Favorites List

#1
@jaeynctx
4d Ago
Ngapain jg gue bikin banyak acc, kalo satu aja rasanya udah males dibuka (kalo bukan cm pengen tau kabar lo doang) Jangan kebanyakan pikiran negatif lah. Cowo kalo udah nyangkut 1 nama ga akan main main nyari yg lain. Cuma kadang mending milih mundur kalo lu nya hawa negatif mulu
1 Favorites 0 Retweets
#2
@jaeynctx
4d Ago
Baru baru ini gue di tuduh gak on sebulan gara gara punya acc lain. Ini nih yg bikin males punya status terikat, lu ga macem macem aja dituduhnya bs pake banyak reason cm karena ke makan omongan "biasanya..." "kebanyakan..." Ya beda lah, gue bukan mantan lu. Mantan lu bukan gue
1 Favorites 0 Retweets
#3
@jaeynctx
3d Ago
Selamat berbuka, buka puasa, bukan buka celana
0 Favorites 0 Retweets
#4
@jaeynctx
3d Ago
RT @jaehyunbom_: 180524 M countdown Global MC - #NCT #YUTA #JAEHYUN #DOYOUNG #유타 #재현 #도영 cut 1 https://t.co/LQaiGoCq0B
0 Favorites 2222 Retweets
#5
@jaeynctx
4d Ago
@yeriyyaa Ga boleh marah marah, puasa
0 Favorites 0 Retweets
#6
@jaeynctx
4d Ago
@daengchaeyy Pinter jg, sekolah dimana
0 Favorites 0 Retweets