alip_val Twitter Profile

alip_val (Alipxis Sánchez)

alip_val Last Twitter Shares

@alip_val
16h Ago
@IsteriNajib PM tepi ke?
1 Favorites 0 Retweets
@alip_val
18h Ago
@MoccoHerry Banyak songeh. Makan je la
0 Favorites 0 Retweets
@alip_val
20h Ago
@amrimatahari @mkazizi Yup. Dia pakai jaket saja. Waima suhu panas sekalipun.
1 Favorites 0 Retweets
@alip_val
20h Ago
0 Favorites 0 Retweets
@alip_val
20h Ago
@mkazizi @amrimatahari Tu lah. Hebat la Chelsea
0 Favorites 0 Retweets
@alip_val
21h Ago
@twt_gemuk Tak bawak. Malas.
0 Favorites 1 Retweets
@alip_val
21h Ago
RT @_jorji: Warga Kuala Pilah bersuara! https://t.co/cfSW7IVesK
0 Favorites 15 Retweets
@alip_val
23h Ago
@mkazizi Huhu. Tak pernah update bola pun laungkan YNWA
1 Favorites 0 Retweets
@alip_val
1d Ago
@maya_karin Kebetulan memang tak nak yang ada degree
9 Favorites 1 Retweets
@alip_val
1d Ago
@KhazleeAdnan @mkazizi BN menang rakyat senang.
0 Favorites 0 Retweets
@alip_val
1d Ago
RT @MarvelStudios: To ensure ALL our fans experience the film first hand in theaters, please don’t spoil the movie for others. #ThanosDeman
0 Favorites 20948 Retweets
@alip_val
1d Ago
@saya_fitri Mana video magic lagi?
0 Favorites 0 Retweets
@alip_val
1d Ago
@twt_kucingmanja Dari Nederland ya?
0 Favorites 0 Retweets
@alip_val
1d Ago
RT @pipiyapong: Okey teka macam mana Najib ni tahun 1999 dulu menang majoriti 241 je lepas tu pilihanraya 2004 boleh majoriti dekat 23,000?…
0 Favorites 523 Retweets
@alip_val
2d Ago
@arrriiffiinn Kaya kau ni
0 Favorites 0 Retweets
@alip_val
2d Ago
@mkazizi Baru bangun tido
0 Favorites 0 Retweets
@alip_val
2d Ago
RT @pipiyapong: Penyokong bola dari Italy memang macam ni. Aku pernah tengok live. Dia yang tak boleh pakai penyokong Liverpool bila turun…
0 Favorites 68 Retweets
@alip_val
2d Ago
@mkazizi Kau la kawan dengan anak dia
0 Favorites 0 Retweets
@alip_val
2d Ago
@______ZR Pisang Goreng
0 Favorites 0 Retweets
World Twitter Trend Topics
;